Demy - Ojo Ngubur Welase

Detail Lagu Demy – Ojo Ngubur Welase

Artist :Demy
Title : Ojo Ngubur Welase
Size : 52.7 MB
Duration : 52:42
Like : 5 Likes
View : 4716 Views
Release : 28 December 2015

Download => http://www.citacitata.xyz/unduh?video_id=c0imBS0RbPU

Lirik Lagu Demy – Ojo Ngubur Welase

DEMY
OJO NGUBER WELAS

….<…ne,
Wong welas isun ngelebihi welase..
Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi
teko ring welase..

Sing usah riko katik,
ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe gawe..
Isun weruh dewek riko suloyo,
Isun weruh dewek dung
riko magih demen larene..

Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi welase..
Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi
teko ring welase..

Sing usah riko katik,
ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung digawe gawe..
Isun weruh dewek riko suloyo,
Isun weruh dewek dung
riko magih demen larene..

Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi welase..
Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi
teko ring welase..

Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi welase..
Dinggo paran riko nguber demene,
Wong welas isun ngelebihi
teko ring welase..

Advertisements