NDX A.K.A - Kesandung Masa Lalu (Parangtritis) (feat. PJR)

Detail Lagu Ndx A.k.a – Kesandung Masa Lalu (parangtritis) (feat. Pjr)

Artist :NDX A.K.A
Title : Kesandung Masa Lalu (Parangtritis) (feat. PJR)
Size : 4.22 MB
Duration : 04:13
Like : 201 Likes
View : 47736 Views
Release : 18 March 2016

Download => http://www.lagukpop.xyz/view_detail?artist_name=NDX%20A.K.A&track_name=Kesandung%20Masa%20Lalu%20%28Parangtritis%29%20%28feat.%20PJR%29

Lirik Lagu Ndx A.k.a – Kesandung Masa Lalu (parangtritis) (feat. Pjr)

Kesandung Masalalu (Parangtritis)

wes lilakno aku kangmas
wes cukup lalekno
tresno iki ora bakal
iso tak baleni dadi siji

aku kesandung masalalu
ceritane aku lan sliramu
neng Parangtritis iki
koe mblenjani janji

opo ora eling, mbiyen koe karo aku
ngukir tresno, sak gedhene langit biru
separo rogo iki, mung kanggo awakmu
cerito iki bakal tk kenang neng masalalu

parangtritis ninggal janji
sing dadi seksine tresno
nalikone tok ucapke
sumpah janji tekan mati

siji-sijine mung riko
mboten enten sing liyane
roso loro ati iki
cukup tak rasakke dewe

ngenes batinku loro atiku
mesakno aku… aduh mesakno aku

aku kesandung masalalu
ceritane aku lan sliramu
nang parangtritis iki
koe mblenjani janji

opo ora eling, mbiyen koe karo aku
ngukir tresno, sak gedhene langit biru
separo rogo iki, mung kanggo awakmu
cerito iki bakal tk kenang neng masalalu

mantep mlayu kesandung watu
kok yo tego ninggal aku
kowe gandeng priyo brewu
cukup mesem emot nesu

rumangsamu aku kuat
nahan luka paling berat
ati muntap pengen ndupak
bojomu tak gawe wafat

kembalilah sayang
ku ingin duduk di pelaminan
aku dan kamu menjadi kita
jangan sampai ada orang ketiga

aku kesandung masalalu
ceritane aku lan sliramu
neng parangtritis iki
koe mblenjani janji

masalalu kita begitu sangat indahnya
kita ucap janji suci sehidup semati
tapi maafkanlah sayang
ku akhiri cerita kita
kenanglah aku di hatimu
selamanya jadi masalalu

opo ora eling, mbiyen koe karo aku
ngukir tresno, sak gedhene langit biru
separo rogo iki, mung kanggo awakmu
cerito iki bakal tk kenang nang masalalu

yen pancen dalane , aku kudu piye
tanpo loro roso tresno
tak ikhlaske Insya Allah lilo

Advertisements