Darso - Dulang Kuring

Detail Lagu Darso – Dulang Kuring

Artist : Darso
Title : Dulang Kuring
Size : 7.57 MB
Duration : 07:34
Like : 138 Likes
View : 150077 Views
Release : 26 January 2012

Download => http://www.citacitata.xyz/unduh?video_id=smzMHHj0F_A

Lirik Lagu Darso – Dulang Kuring

♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪
♬ Follow Smule ID ♬
makhluktuhan333
♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪
Hanjakal …>makhluktuhan333
♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪
Gulang-guling teu bisa sarè
Ajol-ajolan hayang mèpèndè
Rèk der kawin bet hararèsè
Kudu kaselang ku batur
♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪
Ngajerit maratan langit
Nyalahkeun polah sorangan
Pupujieun ngumbar amarah
Ari hatè mah da cinta banget
Ngocèak maratan jagat
Ku teu wasa narimakeunna
Ku teu ridho bulan maduna
Kuring teu kiat ngabayangkeunna
Rèk maju geuning abot
Rèk mundur beuki angot
Maju mundur rarèpot
Dulang kuring katutu batur
Ngajerit maratan langit
Nyalahkeun polah sorangan
Pupujieun ngumbar amarah
Ari hatè mah da cinta banget
Ngocèak maratan jagat
Ku teu wasa narimakeunna
Ku teu ridho bulan maduna
Kuring teu kiat ngabayangkeunna
Rèk maju geuning abot
Rèk mundur beuki angot
Maju mundur rarèpot
Dulang kuring katutu batur
Maju mundur sami mawon
Dipikiran mah euweuh tungtungna
Nu penting mah bisa balik deui
Kuring maju cadu rèk mundur
♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪

Advertisements