Darso - sakur ngimpi

Detail Lagu Darso – Sakur Ngimpi

Artist : Darso
Title : sakur ngimpi
Size : 4.88 MB
Duration : 04:53
Like : 1039 Likes
View : 951718 Views
Release : 30 May 2011

Download => http://www.citacitata.xyz/unduh?video_id=wOBE8h8Y31A

Lirik Lagu Darso – Sakur Ngimpi

Uploader @aiesarah_KSA
===

Saprak anjeun ngaléos
Ngabeubeutkeun duriat
Hirup asa nunggeulis
Haté mararinggis

Saprak anjeun ninggalkeun
Ngararajéet cinta urang
Pikiran baluweng
Pinuh ku émutan

Sagala rasa kabawa anjeun
Saparo nyawo ngilu ka anjeun
Nikmati hirup leungit teu nyésa
Teuing kamana

Létah teu mirasa sagala karasa pait
Saré gulang guling hésé peureum

follow @aiesarah_KSA
===

Kahayangmah ieu téh sakur ngimpi
Anu ngageuingkeun urang
Tina kasombongan diri

Kahayangmah waktu teh ngulang deui
Sabulan anu katukang
Basa silih keukeupan

Ngahelas kaleungitan
Ngoréjat seseblakan
Lieuk euweuh,lieuk euweuh
Ngagugulung lamunan

Ngarep-ngarep sakur ngimpi
Ngarep-ngarep anjeun datang
Tiap detik gé tatanya
Dimana anjeun

Létah teu mirasa sagala karasa pait
Saré gulang guling …

Advertisements