Hendy - Restu Aya Naon

Detail Lagu Hendy – Restu Aya Naon

Artist : Hendy
Title : Restu Aya Naon
Size : 5 MB
Duration : 05:00
Like : 56 Likes
View : 32264 Views
Release : 07 October 2011

Download => http://www.citacitata.xyz/unduh?video_id=l5cKo_RbCfk

Lirik Lagu Hendy – Restu Aya Naon

asallamuallaikum..
hatur nuhun tos sumping
di @AsepSuhendarS
mangga urang ngamumule
budaya sunda
aya naon Vokal Hendy Restu

aya naon aya n…guntun katresna

aya naon aya naon
ngalangkan teu daek ilang
napel anteg na pikiran
teu benang dipapalerkeun
boa boa nu kasawang
anjeun nandangan tunggara
tapi dalah dikumaha
diri ieu aya nu boga

lain heunteu ngapiati
lain udar tali asih
ngan urang ges lain deui
hampura sanes teu sorti

lain kaca peupeus tibeubet
hese ngahijina deui
hinis aya anu raheut
mun silih midua ati

hampura bilih aya teks nu lepat
mangga inbox @AsepSuhendarS

aya naon aya naon
ngalangkan teu daek ilang
napel anteg na pikiran
teu benang dipapalerkeun
boa boa nu kasawang
anjeun nandangan tunggara
tapi dalah dikumaha
diri ieu aya nu boga

lain heunteu ngapiati
lain udar tali asih
ngan urang ges lain deui
hampura sanes teu sorti

lain kaca peupeus tibeubet
hese ngahijina deui
hinis aya anu raheut
mun silih midua ati

hatur nuhun kanu tos linggih
mangga follow @AsepSuhendarS

Advertisements