Nining Meida - Kalangkang

Detail Lagu Nining Meida – Kalangkang

Artist : Nining Meida
Title : Kalangkang
Size : 6.98 MB
Duration : 06:59
Like : 2231 Likes
View : 1995326 Views
Release : 16 May 2007

Download => http://www.citacitata.xyz/unduh?video_id=sf763BpNOHc

Lirik Lagu Nining Meida – Kalangkang

Upload By: @AngAryo
~
Sukagumiwang-Indramayu
~~~
~~~
~~~
Mungguhing Dina Impenan
Geuning Sakitu Deudeuhna
Kanya’ah Nu Wening Bersih
Satia Jadi Kakasih..

Mungguhing Dina Impenan
Geuning Sakitu Leahna
Pameunteu Marahmay Manis
Teu Isin Ka Ambung Damis
~
Rambut Panjang Nu Ngarumbay
Di Sangke Panangan Nyampay
Lalaunan Raray Tanggah
Rangkulan Karaos Pageuh
Luhur Pasir Tepung Geter
Perlambang Asih Nu Mekar
Kabagjaan Nu Duaan..
Nu Duaan…
~~~
~~~
Hanjakal… Hanjakal Teuing
Endah… Ngan Ukur Kalangkang
Harepan… Harepan Diri
Sing Nyanding Jeung Kanyataan
~~~
~~~
~~~
Mungguhing Dina Impenan
Geuning Sakitu Deudeuhna
Kanyaah Nu Wening Bersih
Satia Jadi Kakasih
Mungguhing Dina Impenan
Geuning Sakitu Leahna
Pameunteu Marahmay Manis
Teu Isin Kaambung Damis
~
Rambut Panjang Nu Ngarumbay
Di Sangke Panangan Nyampay
Lalaunan Raray Tanggah
Rangkulan Karaos Pageuh
Luhur Pasir Tepung Geter
Perlambang Asih Nu Mekar
Kabagjaan Nu Duaan..
Nu Duaan…

Advertisements